Indická ochutnávka korenia
Podrobný popis
Chuť a vôňa indickej kuchyne bez glutamanu sodného.
Garam masala: Do indických jedál, vhodný aj na morské ryby.
Zloženie: Koriander, korenie (čierne), rímska rasca, škorica, citrónová kôra, klinček, kardamón, muškát.
Neobsahuje soľ ani glutaman sodný. Obsah vrecúška pred každým použitím premiešajte.
Balenie: 10 g
Chilli drvené bez semien: Typické použitie - v ázijskej a juhoamerickej kuchyni.
Zloženie: Chilli drvené - stredne pálivé.
Neobsahuje soľ ani glutaman sodný.
Balenie: 8 g
Koriander list: Nepostrádateľný v juhoamerickej a thajskej kuchyni ako súčasť pikantných omáčok, tiež do mletého mäsa.
Zloženie: Koriander siaty.
Neobsahuje soľ ani glutaman sodný.
Balenie: 5 g
Indické kari: Aromatické, mierne pikantné kari, na prípravu polievok, omáčok, ryže, hydiny a rýb.
Zloženie: Koriander, kurkuma, senovka grécka, chilli, rasca, ďumbier (zázvor), cesnak, ryžová múka, jedlá soľ (max. 4,4%).
Neobsahuje glutaman sodný.
Balenie: 15 g
Rímska rasca celá: Do mexickej, indickej a arabskej kuchyne. Pred použitím je vhodné rascu opražiť. Chuť rímskej rasce je výrazná, prenikavá, veľmi korenitá.
Zloženie: Nažky rasce rímskej (šabrej kminovitý).
Neobsahuje soľ ani glutaman sodný.
Balenie: 10 g
Balenie: 48 g (1 x 15 g, 2 x 10 g, 1 x 8 g, 1 x 5 g)
Skladovanie: Uchovajte v suchu a teplote do 25°C.
Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi prianzivou cenou v pomere k hmotnosti. Všetko korenie je bez glutamánu sodného.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.